WFS PRO

WFS PRO

Over WFS PRO:

WFS PRO levert vernieuwende en tailormade services op het gebied van Consultancy, Managed Services en Recruitment. Zowel nationaal als internationaal. Met kennis van recruitmentprocessen en uitgebreide kennis van de branches waarin zij actief zijn, helpen ze verschillende opdrachtgevers om gekwalificeerde specialisten op de beste manier, tegen de juiste voorwaarden en volledig compliant te vinden, in te zetten en te behouden. Ze helpen hun specialisten met het vinden van de beste uitdagingen bij aansprekende bedrijven. Daarnaast helpen ze hun opdrachtgevers met het organiseren en optimaliseren van hun interne en externe recruitment- en HR processen.

WFS PRO biedt hoogwaardige totaal oplossingen met haar “Global Work Force Solutions” waarbij WFS PRO problem & solution owner voor haar opdrachtgevers is. Kernwaarden zijn: kwaliteit, maatwerk, betrouwbaarheid, professionaliteit en het constant volgen van technologische ontwikkelingen. WFS PRO wil een ambitieuze, onafhankelijke, internationaal werkende aanbieder van Global Workforce Solutions zijn die inzet en behoud van zowel flex als vast personeel als strategisch concurrentie voordeel voor haar opdrachtgevers beschouwt.

Kortom, het afstemmen van een Recruitment Strategie op de Business Strategie, het organiseren van de ‘flexschil’, het optimaliseren van werving van specialisten, het efficient uitbreiden en beheren van de bestaande populatie, dit alles volledig compliant en tegen aantrekkelijke kosten op een voor iedere opdrachtgever passende manier, daar staat WFS PRO voor.

Wil je meer weten over deze werkgever? Stuur een mail naar info@wfspro.nl

Meet your hosts:

Bas Resink

Podcast & vodcast maker

Type at least 1 character to search
Instagram:
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Volg ons verder op: