STONE Interim

STONE Interim

Over STONE Interim:

STONE bemiddelt en adviseert in de disciplines Finance & BI, HR, IT & Agile, Public en Technology. De dienstverlening varieert van het bemiddelen van een zelfstandig Interim Manager of Professional tot Consultancy en het inrichten van complete projecten binnen deze disciplines.

De opdracht, de relatie met alle betrokkenen en het resultaat staan centraal. Zij doen het Samen, Toegankelijk, Ondernemend, Nuchter en Eigen. In alle opzichten: persoonlijk en zakelijk. De opdrachtgevers van STONE vind je in alle geledingen van het bedrijfsleven en de publieke sector. Van groot tot klein, van regionaal tot (inter)nationaal, van bekend tot minder bekend.

STONE is niet zomaar een bedrijf. Als organisatie die letterlijk uit vriendschap is geboren doen zij het net even anders. Net iets persoonlijker ook al zijn wij inmiddels een grote speler in de markten waarin wij actief zijn.

Het begint altijd bij hun interesse en het respect voor de ander. Voor onze opdrachtgevers, kandidaten, partners en natuurlijk ook elkaar. Zij hoeven daar niet over na te denken, het zit in hun DNA. Professioneel en toch ook uitgesproken betrokken, fris en optimistisch.

STONE is in veel opzichten meer dan werk. Dat komt tot uiting in hoe zij omgaan met iedereen die bij hun organisatie betrokken is, maar ook in de manier waarop zij onderdeel willen uitmaken van de samenleving en daar ook verantwoordelijkheid nemen.

Meet your hosts:

Wouter Hylarides

Host

Bas Resink

Podcast & vodcast maker

Type at least 1 character to search
Instagram:
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Volg ons verder op: