RBCZ

Over RBCZ:

Zorg bieden die voor iedereen toegankelijk is, daar gaat het bij RBCZ om. Zij helpen bij het vinden van complementaire zorg die echt bij mensen past en aansluit bij hun wensen en behoeften. Met hun platform staan ze voor kwalitatieve en vakbekwame zorg. Want hun missie is “een vrije en toegankelijke gezondheidszorg, waar kwaliteit van leven en beter worden centraal staan, met oprechte aandacht voor de cliënt”.

Het allerbelangrijkste vinden zij dat mensen gezien en gehoord worden met hun hulpvraag. Wanneer je je diepste verdriet, angsten, zorgen of kwetsbaarheden met iemand deelt, wil je diegene kunnen vertrouwen en een connectie voelen. De vrije zorgkeuze waar RBCZ voor staat is daarom enorm belangrijk.

RBCZ werkt aan de bevordering van de maatschappelijke erkenning van de bij haar aangesloten therapeuten in de complementaire zorg in Nederland en binnen Europa. RBCZ is onder andere aangesloten bij Europese organisaties als Efcam – Federation of European CAM associations (www.efcam.eu) en Eurocam – Your voice for Cam in Brussels (www.cam-europe.eu).

Als therapeut kun je je bij RBCZ aansluiten via een beroepsorganisatie die de therapie specifieke kwaliteitseisen nader definieert en controleert. Bij RBCZ zijn ca. 30 beroepsorganisaties aangesloten en daarmee in totaal meer dan 9000 therapeuten.

Wil je meer weten over deze werkgever? Stuur een mail naar info@rbcz.nu

Meet your hosts:

Bas Resink

Podcast & vodcast maker

Type at least 1 character to search
Instagram:
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Volg ons verder op: