Consolit

Consolit

Over Consolit:

Consolit vindt dat bedrijfssoftware aandacht verdient. Men onderneemt en heeft ambities. Meer omzet, meer rendement of een hogere efficiency? Beter samenwerken met klanten en collega’s of meer grip op de business? Consolit helpt om die ambities waar te maken en doelstellingen te behalen. Zij adviseren graag over bedrijfsautomatisering, optimaliseren van bedrijfsprocessen en leveren softwareoplossingen op maat! Dit doen ze van A tot Omega, omdat ze na het traject en de implementatie betrokken blijven en samen een business naar een hoger niveau blijven tillen.

Consolit begeleidt hun klanten tijdens het hele traject. Van het eerste contact tot aan het moment dat de bedrijfssoftware werkt. Zij doen dit met hun 3-stappenplan, waarin ze ambities koppelen aan de mogelijkheden van collega’s, bedrijfsprocessen en systemen. In stap 1 brengen ze de basis op orde, in stap 2 stellen ze orde op zaken en in stap 3 kunnen hun klanten succesvol zakendoen! Ze zijn betrokken bij de situatie en geven dan ook persoonlijke aandacht en werken transparant. 

Sinds hun oprichting in 2000 heeft Consolit zich gericht op het optimaliseren van administratieve processen. Of dit nu gaat om boekhouding, logistieke processen, projectadministratie, of een papierloos magazijn. Hun team van betrokken specialisten werkt iedere dag hard volgens hun drie kernwaarden: gedreven, slagvaardig en betrokken. Door hun klanten van dienst te zijn, maken zij ook hun ambities waar. Ze zijn gestart met drie oprichters en gegroeid naar een kleine 30 collega’s vandaag. 

Wil je meer weten over deze werkgever? Stuur een mail naar info@consolit.nl

Meet your hosts:

Bas Resink

Podcast & vodcast maker

Type at least 1 character to search
Instagram:
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Volg ons verder op: