Purpose

Purpose

Over Purpose:

Purpose werkt aan maatschappelijke innovatie. Het verkleinen van sociale ongelijkheid in Nederland, dat is waar zij voor gaan. Met als doel iedereen een eerlijke kans te geven om mee te doen en biaj te dragen, ongeacht waar de wieg heeft gestaan. Purpose bestaat uit een groep gepassioneerde professionals: strategen, onderzoekers en ontwerpers met de overtuiging dat het anders kan. Hun veranderkracht zetten ze in om positieve impact te maken.

Positieve impact realiseren ze nooit alleen. Ze verbinden mensen en partijen met een gemeenschappelijk doel. Purpose is de initiatiefnemer en regisseur en zorgt voor een goede samenwerking. Om effect te sorteren zetten ze de best passende methodes en technieken in, en zo nodig ontwikkelen ze nieuwe. Met als doel te komen tot concrete en vernieuwende oplossingen!

Purpose is hét adviesbureau voor maatschappelijke innovatie. Sinds 2010 werken zij aan uiteenlopende vraagstukken voor opdrachtgevers uit publieke en private hoek. Soms lopen ze zelf tegen een vraagstuk aan: dan initiëren ze een samenwerking met de juiste partners en organiseren ze de financiering. Purpose werkt vanuit Utrecht door het hele land met een team van 13 adviseurs.

Wil je meer weten over deze werkgever? Stuur een mail naar info@purpose.nl

Meet your hosts:

Bas Resink

Podcast & vodcast maker

Type at least 1 character to search
Instagram:
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Volg ons verder op: