Bonvue

Over Bonvue:

De samenleving fascineert Bonvue. Hoe mensen werken, leren en zorgen met elkaar. Vaak gaat dit goed en soms vraagt het om extra aandacht, vernieuwing of een frisse blik. Samen kijken of het nog beter kan en hoe dat voor elkaar kan worden gebokst.

Daar komen zij in beeld: mensenmensen, visievormers en datadenkers. Ze brengen brede ervaring mee op het gebied van organisatie en verandering. Door goed te kijken en heldere opgaven te formuleren, activeren ze organisaties om het beste uit zichzelf te halen.

Bonvue is een innovatief adviesbureau van deze tijd, actief in de publieke sector. Opgericht in 2015 door Dave Mook en Sergio Tjokrotaroeno, vanuit de sterke overtuiging dat de markt behoefte had aan vernieuwing. Een netwerkorganisatie waarin krachten echt gebundeld worden. Waar leren en samen ontwikkelen voorop staan en waar opdrachtgevers de vruchten van plukken.

Dit blijkt een succesvolle formule. Vandaag de dag werken er dagelijks meer dan 60 gekwalificeerde veranderaars aan complexe maatschappelijke opgaven en organisatorisch strategische verander vraagstukken.

De naam Bonvue is een afgeleide van de Franse woorden ‘bonne vue’ dat ‘goed zicht’ betekent. Goed zicht krijg je door situaties vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Daar staan zij voor! Ze mochten de afgelopen jaren al ruim 120 opdrachtgevers van dienst zijn. 

Meet your hosts:

Bas Resink

Podcast & vodcast maker

Type at least 1 character to search
Instagram:
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Volg ons verder op: