Nortwave Cyber Security

Nortwave Cyber Security

Over Nortwave Cyber Security:

Bedrijven beschermen is de dagelijkse missie van Nortwave Cyber Security. Hun toewijding aan deze bedrijven is gebaseerd op de motivatie van elke Northwaver. Zo noemen ze hun werknemers. Ze heten je welkom bij Northwave en nodigen je uit om deel te nemen aan hun missie.

Van ethische hacker tot advocaat, van cyberanalist tot psycholoog, van programmeur tot bedrijfsexpert, van CEO tot receptionist, ze delen allemaal een gemeenschappelijk doel: een veilige digitale reis voor een vrije en moderne wereld. Daarom pushen ze zichzelf om vandaag de beste versie van hunzelf te zijn en morgen een nog betere versie.

Voortdurend bedrijven beschermen vereist realtime inzicht in hoe actuele bedreigingen een bedrijf beïnvloeden. Het vereist en breed scala aan vaardigheden om de risico’s continu te beheren en te beperken.

Hu jarenlange ervaring in het helpen van slachtoffers van cybercriminaliteit heeft ze geleerd dat een adequate bescherming van een bedrijf het beste kan worden gedaan met een holistische aanpak. Daarom integreren ze de organisatorische (Business), technische (Bytes) en menselijke (Behaviour) aspecten van Cyber Security in één Intelligent Security Operation.

Wil je meer weten over deze werkgever? Stuur een mail naar info@northwave-cybersecurity.com

Meet your hosts:

Bas Resink

Podcast & vodcast maker

Type at least 1 character to search
Instagram:
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Volg ons verder op: