Sprints & Sneakers

Sprints & Sneakers

Over Sprints & Sneakers:

Hun naam zegt wat ze doen en hoe ze zijn. In korte sprints gaan ze stap voor stap richting nóg meer groei. En de sneakers staan voor wie ze zijn. Wat ze vinden. En hoe ze ons gedragen. Hun persoonlijkheid dus. De sneakers zeggen iets over dat ze niet zoveel hebben met dure pakken. Of met stijfheid. En al helemaal niet met ego’s. Ze helpen bedrijven die het ons vragen en organisaties waarvan ze vinden dat ze ze moeten helpen. Deze balans tussen business en ‘goed doen’ is in hun DNA verankerd.

Zij geloven in duurzame groei en stellen mensen en planeet voorop. Daarom helpen ze merken groeien die gedreven zijn om positieve impact te maken op de wereld. En merken die willen maar nog niet weten hoe, helpen ze impact te definiëren.

Met growth hacking challengen ze de manier waarop marketing wordt gedaan. Door slimme en creatieve experimenten vinden ze samen de meest effectieve manier om hun merk te laten groeien en het marktaandeel van goed doen te vergroten. En altijd gebaseerd op data en met het gebruik van technologie.

Ze richten hun pijlen op het verbeteren van de wereld door middel van Growth Hacking. Sprints & Sneakers denkt graag mee met haar klanten om impact te maken, ook voor het milieu. Zo helpen ze graag organisaties zoals The Ocean Cleanup met advies en campagnes om nog meer mensen bewust te maken van hun doelstellingen.

Wil je meer weten over deze werkgever? Stuur een mail naar hello@sprintsandsneakers.com

Meet your hosts:

Bas Resink

Podcast & vodcast maker

Type at least 1 character to search
Instagram:
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Volg ons verder op: