Verder

Over Verder:

Als wereldwijde technologieleider levert Verder geavanceerde pompoplossingen en state of the art analytische apparatuur aan duizenden klanten over de hele wereld. Vitale componenten, die hen helpen om economische, technologische en ecologische vooruitgang te realiseren. Dag na dag, ten voordele van velen. Is er een betere verklaring voor onze voortdurende zoektocht naar verbetering?

De Verder Groep en haar bedrijven kijken terug op een lange geschiedenis. Door de decennia heen hebben innovaties hun succes en het succes van hun klanten gevoed. Zij opereren met een netwerk van meer dan 80 organisaties wereldwijd, die verkoopondersteuning en technische service bieden, en zorgen voor klantnabijheid, wat van vitaal belang is voor het bieden van spot-on oplossingen, en voor het aangaan en onderhouden van langdurige vertrouwensvolle partnerschappen.

Hun bedrijven Verder Liquids, Verder Scientific & Pindustry – elk met hun eigen specialisme – creëren toegevoegde waarde voor hun klanten door te leren, innovaties te creëren en middelen te delen. Door hun expertise en know-how zijn ze continu bezig met het monitoren, adresseren en incorporeren van marktontwikkelingen, wat resulteert in up-to-date, efficiënte en effectieve portfolio’s en oplossingen gebaseerd op de nieuwste technologieën.

Wil je meer informatie weten over deze werkgever? Je kan dan een mail sturen naar info@verder.com

Meet your hosts:

Bas Resink

Podcast & vodcast maker

Type at least 1 character to search
Instagram:
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Volg ons verder op: