Knoworries

Knoworries

Over Knoworries:

Knoworries brengt 30 jaar aan ervaring en levert de beste ICT-oplossingen aan kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Ze zijn herhaaldelijk beloond voor hun commitment voor hun klanten en dienstverlening.

Ze zijn een gecertificeerde Microsoft Gold Partner – het hoogste niveau van klantenservice en samenwerkingsrelaties voor bedrijven dat Microsoft toekent, en consequent uitstekend beoordeeld in klantenservice door hun klanten. De laatste 5 opeenvolgende jaren zijn ze beloond met een FD Gazellen award als één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

Knoworries besloot om – aanvullend op hun eigen uitstoot – de geschatte CO2 uitstoot van alle computers van al hun klanten gaan compenseren. Hoewel ze niet overal een stroommeter tussen de werkplek kunnen zetten hebben ze tools ontwikkeld die hen hierbij kunnen helpen. Op basis hiervan kunnen zij inzicht geven in het actieve verbruik van een IT omgeving.

Knoworries bestaat voor hun klanten. Ze helpen bedrijven modern, innovatief en duurzaam te werken. Ze zorgen voor IT-oplossingen en uitstekende klantenondersteuning, zodat hun klanten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Wil je meer weten over deze werkgever? Stuur een mail naar info@knoworries.nl

Meet your hosts:

Bas Resink

Podcast & vodcast maker

Type at least 1 character to search
Instagram:
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Volg ons verder op: