Gemeente Baarn

Gemeente Baarn

Over Gemeente Baarn:

Baarn is een gemeente met bijna 25.000 inwoners in het hart van het land. Er werken ongeveer 160 medewerkers bij de gemeente Baarn. In Baarn werken ze, net als veel andere gemeenten, samen met inwoners, ondernemers en instellingen. De rol van de gemeente verandert. Dat pakken ze graag op. Daarin zien ze kansen. Kansen die vragen om beweging en meedenken.

Om die beweging kracht bij te zetten, werken ze met een directie, 6 teams en een concernstaf. Zij geven ruimte aan initiatieven van inwoners en gaan graag in gesprek met organisaties, ondernemers en medewerkers. Ook voor hun medewerkers kijken we graag verder. Met oog voor wat bij medewerkers past en wat de organisatie verder helpt.

De organisatie vernieuwt zich en dat blijft niet onopgemerkt. Er is ruimte voor mensen met ideeën. Werken in Baarn is leuk, werken aan Baarn is nog leuker. Juist hier is je werk interessant en van het grootste belang. Waarom? Binnen jouw vakgebied krijg je volop de ruimte. Kun jij dat aan? Dan ben je erg welkom.

Ze zoeken regelmatig nieuwe medewerkers en stagiairs die zich met hart en ziel willen inzetten voor vorstelijk Baarn. Zo’n 160 medewerkers zetten zich elke dag in voor de mensen die er wonen, werken en op bezoek komen. In Baarn bieden ze je alles wat je loopbaan nodig heeft.

Staat er geen vacature open? Meld je aan voor hun Job Alert en houd hun website www.werkenbijgemeentebaarn.nl en LinkedIn in de gaten.

Meet your hosts:

Bas Resink

Podcast & vodcast maker

Type at least 1 character to search
Instagram:
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Volg ons verder op: