Infoland

Infoland

Over Infoland:

Infoland laat met hun software organisaties en hun medewerkers beter presteren. Hun kwaliteits- & risicomanagementsoftware Zenya maakt werk leuker, efficiënter en veiliger. Hun digitale toetssoftware iQualify maakt toetsen gemakkelijk en leuk in een veilige toetsomgeving.

Wat in 1998 begon als innovatief idee, is uitgegroeid tot een stabiele organisatie met ruim 100 gedreven experts. Ze zijn ambitieus, no-nonsens en komen beloftes na. Altijd. Ze zetten graag een stap extra als het gaat om support, service, kennis en innovatie.

Samen met Infoland kom je verder én ga je sneller. Dat is hun filosofie als het gaat om samenwerken. Ze werken daarom veel en intensief samen. Onderling en met hun klanten. Maar ook met kennispartners, techniekpartners en value-added resellers.

Sinds 1998 maakt Infoland slimme software om professionals en organisaties te laten excelleren. Dat doen ze met veel plezier, toewijding en in een informele sfeer. De lijnen zijn kort, de sfeer is top. Elke dag werken ze aan oplossingen die organisaties in alle branches helpen om thema’s als kwaliteit, veiligheid, milieu en het welzijn van mensen te borgen. Met hun focus op innovatie en mensen – eindgebruikers én medewerkers – maken ze het verschil.

Wil je meer weten over deze werkgever? Stuur een mail naar info@infoland.nl

Meet your hosts:

Bas Resink

Podcast & vodcast maker

Type at least 1 character to search
Instagram:
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Volg ons verder op: