Linden-IT

Linden-IT

Over Linden-IT:

Voor onze medewerkers zijn wij een werkgever die begrijpt waar de ICT-professionals van tegenwoordig naar op zoek zijn. Daarom bieden wij uitdagende projecten, flexibele arbeidsvoorwaarden, afwisseling en groeikansen. Tevens is Linden-IT een bedrijf waar collega’s vrienden van elkaar zijn, we elkaar kennen en persoonlijke interesse in elkaar tonen.

Voor onze klanten is Linden-IT een partner voor de lange termijn. Wij kennen onze klanten en gaan hier langdurige relaties mee aan waarin we continu meedenken. Dit doen we onder andere door de juiste relevante kennis te delen, maar natuurlijk ook door de beste matches te maken. Oplossingen gaan verder dan alleen het invullen van een vacature, maar juist om lange termijn oplossingen die continuïteit en kwaliteit blijven garanderen.

In deze aflevering van Werkgeversverhalen hoor je verhalen van werkgevers van Linden-IT, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het detacheren van IT-professionals voor verschillende klanten. Het bedrijf legt de nadruk op ontwikkeling van werknemers en biedt begeleiding en verschillende mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie. De persoonlijke aanpak van Linden-IT onderscheidt hen van andere bedrijven en zij focussen op het creëren van een eigen identiteit voor de kandidaten. Er wordt gesproken over de vele banen en detacheringen in de IT-sector en hoe IT-professionals hiermee om kunnen gaan. Ook worden de verschillende functies en taken binnen IT besproken en hoe belangrijk het is om te kijken naar wat past bij iemand in de IT-industrie. Luister naar deze aflevering om meer te weten te komen over Linden-IT en de IT-sector.

 

Meet your hosts:

Bas Resink

Podcast & vodcast maker

Type at least 1 character to search
Instagram:
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Volg ons verder op: