BORG-OSC

BORG-OSC

Over Borg-OSC

BORG-OSC wil de beste werkgever zijn voor professionals en een waardevolle partner voor haar opdrachtgevers. Hun professionals staan centraal, want hun kennis, expertise en ervaring zijn het kapitaal waarmee ze hun klanten nu en in de toekomst goed bedienen. Samen succesvol, dat is hun visie.

BORG-OSC bestaat uit detacheerders die samen al meer dan 50 jaar ambities waarmaken in ICT. Hoe ze dat doen? Door altijd te kijken naar wat iemand nodig heeft binnen een organisatie. Persoonlijke aandacht, een goede band en open communicatie vinden ze belangrijk. Zij geloven namelijk dat een goede relatie de basis is voor goede prestaties.

Zo ontstaat er in hun ogen een partnership waarin ze samen steeds beter worden. Met aandacht voor hun opdrachtgevers én professionals, realiseren ze duurzame, intelligente matches. Bij BORG-OSC kunnen professionals zich blijven ontwikkelen, van junior tot senior, hun hele carrière lang.

Met diezelfde betrokkenheid werken ze als partners samen met hun opdrachtgevers. Ze leren een organisatie goed kennen, zetten graag een stap extra en gebruiken hun kennis en ervaring voor de verbetering van een ICT-infrastructuur. Zo ontstaat een partnership waarin ze samen steeds beter worden – professional, klant en BORG-OSC.

Meet your hosts:

Bas Resink

Podcast & vodcast maker

Type at least 1 character to search
Instagram:
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Volg ons verder op: