Cargowatch

Cargowatch

Over Cargowatch:

Cargowatch is voortgekomen uit de vraag naar meer inzicht en besparingen in het verzenden van pakketten, pallets en stukgoed. Enerzijds procesmatig met kennis en ervaring van de nationale en internationale logistieke wereld, anderzijds met een brede inkoopachtergrond, acterend als een inkoop collega.

Om het verzendproces niet alleen te optimaliseren, maar ook te borgen voor de toekomst, stelt Cargowatch het verzendplatform Cargowatchshipper aan haar klanten ter beschikking. Hierin worden het verzendklaarmaken, customer services, performance management en het facturatieproces geborgd. Door raamcontracten af te sluiten met kwalitatieve A-vervoerders, realiseert Cargowatch besparingen voor haar klanten. Daarnaast zorgt het proces van slimme allocatie van een zending aan een raamcontract voor additionele besparingen.

Cargowatch wordt regelmatig gevraagd met haar klant mee te kijken naar de inrichting van transportstromen met als doelstelling om het proces slimmer en beter in te richten, met besparingen of verbeterde kwaliteit als gevolg. Onze customer Services ontzorgt de klant in geval van exceptie- en performance management

Wil je meer weten over deze werkgever? Stuur een mail naar info@cargowatch.nl

Meet your hosts:

Bas Resink

Podcast & vodcast maker

Type at least 1 character to search
Instagram:
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Volg ons verder op: